Tim

Tim

Marko Milutinović Advokat

Marko MilutinovićAdvokat

Marko se advokaturom bavi od 2016. godine, prevashodno se bavi krivičnim pravom,pravom digitalne imovine, privrednim pravom, i zastupanjem stranaka u parničnim postupcima.

Završio je studije za inovaciju znanja na Pravnom Fakultetu Univerziteta Beogradu iz oblasti Prava digitalne imovine. Konstantno radi na usavršavanju svog znanja prateći razvoj tehnologije i potrebe poslovanja u IT sektoru. Marko je takođe arbitar u UBIK- hrvatskoj Udruzi za blockchain i kriptovalute, arbitražnoj instituciji za rešavanje sporova vezanih za blockchain.

Član je Advokatske komore Beograda, i Udruženja za e-Razvoj, tečno govori Engleski jezik.

Maja El Sirafi Advokat

Maja El Sirafi Advokat

Maja je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2018. godine, nakon čega je odmah uplovila u svet advokature. Pripravnički staž je radila u jednoj renomiranoj advokatskoj kancelariji u Beogradu, nakon čega se pridružila Advokatskoj kancelariji Milutinović.

Još kao advokatski pripravnik stekla je obimno poznavanje prava u oblasti naknade štete i prekršajnog prava, dok se kasnije uže specijalizovala u oblastima radnog i porodičnog prava.

Član je Advokatske komore Beograda, tečno govori Engleski jezik.


Sanja Nikolić Saradnik

Sanja Nikolić Saradnik

Sanja je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2022. godine, nakon čega je odmah započela advokatski posao kao advokatski pripravnik.

Kao advokatski pripravnik stekla je znanja iz različitih oblasti prava poput krivičnog, parničnog, privrednog, porodičnog, prekršajnog i saobraćajnog prava.

Kontakt

  Blagoja Parovica 19. Banovo Brdo,
Beograd,
Srbija
  office@akmilutinovic.rs
  +381 11 / 670 90 57